Nordisk Fondservice blir Capinordic Fondservice!

Det har gått drygt två år sedan Nordisk Fondservice förvärvades av Capinordic A/S och nu har styrelse och ledningsgrupp beslutat att Nordisk Fondservice blir Capinordic Fondservice!

 

Det har nu gått drygt två år sedan Nordisk Fondservice förvärvades av Capinordic A/S. Det har varit två händelserika år under vilka vi alla har jobbat hårt med att hitta vägar mot att koncernens olika bolag ska bli en enhet. Bland annat har flera fusioner genomförts och det som tidigare var tre olika bolag är numer ett. Nu har vi kommit till en punkt där samtliga bolag kommer att verka under ett enhetligt varumärke!

Styrelse och ledningsgrupp har beslutat att Nordisk Fondservice blir Capinordic Fondservice. Capinordic Fondservice kommer även fortsättningsvis att vara en bifirma till Monetar Pensionsförvaltning AB, som sedermera byter namn till Capinordic Financial Services AB.

I samband med att Capinordic Fondservice lanseras kommer vi att dra isär våra portföljer mot respektive marknad och inriktning. Detta för att öka möjligheten för både den försiktige och den lite mer riskbenägna kunden. Nya portföljnamn och nya fondnamn kommer att tas i bruk.

Vid frågor kring namnbytet vänligen kontakta oss på info@fondservice.se eller 090 – 77 38 00.

 

 

Nyhetsarkiv

Visa gamla nyheter